perjantai 13. tammikuuta 2012

Tiedusteluja

Onko teillä kenelläkään ilmennyt Bloggerin kanssa vaikeuksia?Eilen illalla kun latasin kuviani,silloin kesti todella kaun ladata.Sen jälkeen menin kommentoimaan mankkuhaasteita,-17:tsta 3 blogia avautu mutta sivu menikin ihan valkoiseksi,enkä edelleenkään pääse niihin.Saman tekee minun omien sivujen kanssa,ei avaudu kommenti osio lainkaan.Koneeni muuten toimii loistavasti,siksi kyselen,että mikä mahtaisi olla syynä.Jos vastaatte tähän,saan kommentinne kyllä sähköpostiini suoraan luettavaksi.Kiittäen Kaija:)

6 kommenttia:

Majan Molla kirjoitti...

En ole huomannut mitään. No mu aika on mennyt näiden sähkökatkosten parissa.

Arja kirjoitti...

Moikka!
Minulla ollut jo pitemmän aikaa ongelmia bloggerin kanssa. Saan kyllä kuvat ladattua samalla nopeudella kuten ennenkin, tosin se latausohjelmakin toimii erilailla kuin ennen. Aiemmin pystyin näkemään jo lataamani kuvat, nyt nään vain harmaat ruudut. Minulla kuvien siirtäminen blogiin ei meinaa millään onnistua ja sitten kun onnistuu, siirtää bloggeri kuvani mihin sattuu, välillä siirtää samaa kuvaa monta tai sitten ei siirrä yhtään kuvaa. Tässä yhtenä päivänä taistelin bloggerin kanssa tunnin ja sain kolme kuvaa siirretyksi, silloin luovutin.

Saron kirjoitti...

Huomasin kommentti-ongelmia myös! Klikkasin joidenkin lisää kommentti-linkkiä, ja jouduin sivulle, jossa pitäisi kirjautua bloggeriin.. vaikka olin jo kirjautunut.. että kaiketi tässä on nyt jotain yleistä häikkää!

Maaret kirjoitti...

Älä huoli Kaija, sivusi aukeaa normaalisti, näkyy oikein ja kommenttilootakin aukeaa juuri niinkuin pitääkin:)
Mitä bloggeriin kuvien lataamisiin ja toisten blogiin kommentointiin tulee, niin jo jonkin aikaa ollut ollut kyllä ongelmia. Oletan, että vika on juurikin siis Bloggerissa, ei meidän koneissa.
Toivottavasti olen oikeassa.....

KarinsArtScrap kirjoitti...

Hi kaija i have read that you have problems with blogger.
all in blogland have that.
we in the netherlands have download google chrome.
now i can give comments everywere.
I don't know how it's call in finland.
hope i have helped you a little bit.

greetings karin

Kaija kirjoitti...

Hi Karin and thank You. Yesterday I read your blog I found out that you have had the same problems.Now it seems to be all right again...and then not ok again :)
Let´s hope that this problem will be solved quickly. Hugs Kaija ;)