torstai 12. tammikuuta 2012

Askartelu tilani!

Hyvää torstai-iltaa,,nyt tuleekin kuva poikineen:)Askartelu huoneeni on nyt vihdoinkin saatu kuntoon.Aikaa otti ja ihmeessäni kyllä olin itsekkin tän tavara määrän vuoksi,-osa on komerossa ,-oli sitten tila kuinka suuri tahansa niin "ympätä"niitä saa jos mihkä rakoon.Eihän tämä huippu ole,mutta tilava,kauniinhan saisi jos uutta kalustoa hankkisi,pärjään kyllä näin hyvin.Maalipensseliä heillutteli kyllä kovaan tahtiin hän:)Kiitos kulta:)Nyt sitten innolla askartelemaan.

25 kommenttia:

Maaret kirjoitti...

Siis WAU, kyllä sun nyt tilojen puolesta kelpaa, aivan ihana, ilmava ja suuri huone harrastusta varten. Olenpa melkein kateellinen :)

AN kirjoitti...

oioioi---katselin ja kauan ja tarkasti---aivan ihana huone ,kyllä tuolla kelpaa tehdä--ei minulla ole kolmatta osaakaan tuosta tilasta ja tarvikkeista --
Paljon onnea sinun uudelle huoneelle -syntyköön siellä ihania kortteja ja kaikkea kaunista ja ole siellä onnellinen--

Mummu-Ruusunen kirjoitti...

Ihana huone (tilava, valoisa, vaalea), uskomaton määrä tarvikkeita (kateellinen aloittelija täällä, hei) ja mahtavia säilytys vinkkejä sain. Nyt pitää viellä sivu laittaa muistiin että osaan uudelleenkin tulla
Mummu-Ruusunen

Apris kirjoitti...

Wau. On kyllä aika hulppeat tilat. Vetää ihan sanattomaksi.

Majan Molla kirjoitti...

Onpa hyvän näköistä. Katselen aina niin mielelläni muiden tiloja. Näistä saa aina ideoita, vaikka oma tila onkin aivan erilainen. Onnea uudelle tilalle ja paljon mukavia askarteluhetkiä Sinulle!

Tarja kirjoitti...

voi herttinen sentään, kun on mahtavat tilat kaikkea ihanaa pullollaan. Kyllä tuola kelpaa touhata. :)

KarinsArtScrap kirjoitti...

wow kaija what a big and beautiful craftroom.

greetings karin

Kemppis kirjoitti...

Aivan mahtava..täällä yksi todella kateellinen pienen sekaisen pöydän makkarin nurkassa omistava..

SannaS kirjoitti...

kyllä täällä kelpaa askarrella... =)

Heidi Nordman kirjoitti...

Wautsi! Häikäisevän tilava ja kivoja idoita tuli muutama tuonne omaankin nurkkaan, itse en ole koskaan ostanut mitään uutta askartelunurkkaani. Surin osa kertynyt tuttujen kautta ja kirpputoreilta. Käytännöllisyydessään kelpaa vaikka ei kaunis olekkaan.

Kaija kirjoitti...

Kiitos Maarit,-totta,että kelpaa,huone on todella "ilmavan"oloinen ja tilava entiseen.Älä kuitenkaan ole kateellinen:)sinulla syntyy kauniita kortteja muutenkin joita mielellään katselee/ihastelee,-en vaan ole ehtinyt aktiivisesti kommentoimaan tän kaiken keskellä.

Kaija kirjoitti...

Kiitos kaunis An<3 kelpaa totta on,syntyisi nyt vaan niitä korttejakin,taitaa olla jo "ruosteessa"...mutta kuuleppas:)tarvikkeista,sinulta löytyy vaikka mitä,olen nähnyt:)Onnellinen olen:)

Kaija kirjoitti...

Mummu-Ruusunen:)Kiva uusi tuttavuus,ihana kun tulit käymään,näin saan mahdollisuuden poiketa myöskin luonasi:)Kiva jos löysit jotain vinkkejä itsellesi.Tervetuloa uudelleenkin:)

Kaija kirjoitti...

Kiitos<3 Laitoin kun mahdollisuus tuli ja suunittelin kun tilaa on,-naapurissa asuu 3 pientä jotka saa välillä tulla luokseni askartelemaan:)Täpinöissään siellä kuulemma odottavat milloin kutsu käy:)

Kaija kirjoitti...

Kiitos kaunis Majan Molla ja kiva kun käyt vierailulla:)sekä ideoita saa nappailla ja kyselläkkin.

Kaija kirjoitti...

Kiitos Tarja<3 kelpaa kelpaa,syntyis vaan nyt sitten jotain näytettävääkin:)

Kaija kirjoitti...

Thanks Karin!Huks Kaija<3

Kaija kirjoitti...

Kiitti Kemppis<3 Ei kantsi olla kateellinen:)Sinulta tulee upeita luomuksia siellä makkarinkin nurkassa:)

Kaija kirjoitti...

Kelpaa kelpaa Sanna:)Mut onko taito jo ehtinyt ruostumaan:)

Kaija kirjoitti...

Tilaa riittää nyt ja ilmavuutta kyllä kieltämättä,-Tiedätkö,pitkät pöytälevyt,4 seinälevyä olen ostanut kaupasta,-levyjen alla olevat pukit pongasin kirppikseltä,-sekä pöytien päällä olevat tasot myöskin..ikuisen vanha kirjoitus pöytä maalattiin valkoiseki joka levyn alla on,-hyllystö on ostettu vuosia sitten myöskin,-maali varsinkin valkoinen tekee ihmeitä:)

Taija kirjoitti...

Ou nou, ihana tila sinulla!! Kyllä tuolla jos missä pääsee flow:hun. Ooh, ihastelen tuota uudelleen ja uudelleen. ..ja voin vain haaveilla tuollaisesta. nimim. minäkin näperrän makuuhuoneen nurkassa, johon onneksi hankin pari kuukautta sitten klaffilipaston ison ja epäkäytännöllisen askartelupöydän tilalle..toisaalta mikäs siinä köllötellessä öisin omien rakkaiden tarvikkeiden vieressä :)

Kaija kirjoitti...

Kiitos Taija<3 Klaffilipasto,oih se on ihana,sellaista katselin itsekkin hiljattaen,ei vaan riitä tilat enää..eikä oikeestaan tarvitsekkaan kun ratkaisin asian näin.Niinpä,ei tarvitse kuin ihastella ja uusia suunitelmia pyöritellä päässään kun niinkin lähellä tarvikkeet ovat kuin sinulla:)

Mummu-Ruusunen kirjoitti...

Kiitos käynnistäsi=)
Mummu-Ruusunen

Iitu kirjoitti...

Onnea uuteen tupaan ja askarteluhuoneeseen!!! Ihana hellakin! Mikäs siellä on ollessa, kun lämpöä riittää ja puut rätisevät tunnelmallisesti. Olix noita tavaroita noin paljon!!!!

Kaija kirjoitti...

Kiitos sisko:)Juuri hellassa puut rätisee ihanasti ja lämmintä on..Olix:)olihan niitä,katsos kun edell.olivat komeros piilossa kait:)Kiva kun käyt tervehtimässä,tulethan uudelleenkin:)