perjantai 17. helmikuuta 2012

Koristellut kengät!

Lumisateista perjantaita,-kun ei korttia niin laitampa tässä taannoin tekemäni popot näytille,-enhän saanut rauhaa ettenkö kokeilisi myös itsekkin näistä saada jotain aikaiseksi,-popot ovat kyllä aika isot ei siis vauvelin kokoiset,vaikea löytää sellaisia vaikka kuinka bongailee kirppiksellä,-akryylimaalikin oli niin lopussa joten ihan tavallisella maalilla maalailtu ja krakleeraus lakkaa päälle laitettu,siitä johtuen eivät niin saaneet sitä mitä pitäisi.Aina ihastuttavia taitavia juttuja Maiju meidän iloksi tuo näytille niin kuin vauvantossutkin,upeat kerrassaan hänen tekemät.Olen siis kysynyt Maijulta luvan omat popot tuoda nyt näytille:)
6 kommenttia:

SannaS kirjoitti...

tosi kauniisti tuunatut tossut!! =)

AN kirjoitti...

Ompas ne söpöset--pitääkin olla silmät auki kun menee seur.kerran kirpparille
hyvää viikonloppua sinulle!

Carkki kirjoitti...

Minä täällä hihkun ihastuksesta, aivan valtavan upeat tossut :) Nyt tuli itsellenikin tossun teko vimma, vauveleita nimittäin odotellaan tuttavapiirin useampaakin ja nämä tossukat voisivat olla ihana lahja tulevalle kummitytöllemme. Siis niin suloiset... ihastelee vaan edelleen :)

Anemone kirjoitti...

Wautsi miten upeat tossut! Minäkin haluun....:)

paula kirjoitti...

Aivan ihastuttavan kauniit poposet!
Nyt kyllä loppuu kirppareilta vauvantossut, kun kaikki haluavat kokeilla, kun niistä noin ihanat tulee.

Maiju kirjoitti...

No tulipa näistä kivat. Itse en ole vielä saanut toisia tossuja aikaiseksi, vaikka valmiit valkoiset tossut olisi odottamassa.

Linkitän tähän vielä omiin tossuihini, jos joku ei niitä ole vielä nähnyt ;)