maanantai 4. lokakuuta 2010

Geisha!

Heippa vaan täältä!

Vaikka tämän Geisha suklaakortin kanssa meni niin monta asiaa pieleen:)siitä huolimatta julkaisen tämän sarjassaan jälleen epäonnistunut,-kokeilin leimata suoraan samalle kartongille,ei kuitenkaan paha:))tausta papru olisi saanut olla "ehkä"erilaista,-kukat muistuttaa omenan kukkia,vaikka ovatkin noinkin vaaleanpunaisia,-kukkien heteitten keskelle olisi saanut laittaa vaikka kultaiset helmet..hmm,-itse sisällä oleva Geisha suklaalevyn laatikon ympäri ei olisi tarvinnut olla mitään nauhaa,pahan näköinen enkä enää viitsinyt kuvata uudelleen katkaisemalla nauhaa pois:)

Kuvien lataus bloggeriinkin kesti ikuisuuden,miksikähän:)

9 kommenttia:

 1. Voi kun on niin kaunis. Nuo kukat on niin herkulliset. Siis ei missään tapauksessa epäonnistunut ;)

  VastaaPoista
 2. En tiedä, miltä taideteoksesi näyttää luonnossa, mutta kuvissa se on herkkä ja tosi kaunis. Vaikutelma on minusta tärkeämpi, kuin se, mitä kukkia ne oikeasti ovat;) Tuollaisen lahjakortin saaja on tosi onnellinen.

  VastaaPoista
 3. ei minustakaan ollenkaan epäonnistunut--todella kaunis--ja ihana sisus--noo-kyllähän kynttilätkin on ihania -mutta suklaa--:))

  VastaaPoista
 4. Mikäköhän tässä on mennyt pieleen??? Todella kaunis ja herkkä kokonaisuus ja voi kun viittis itte väkerrellä tuollaisia. Kaunista katseltavaa ja kukat ovat ihastuttavat.

  VastaaPoista
 5. Minäpä en saisi varmaan noinkaan hienoa aikaiseksi, tosi upea ja olisi kyllä mieleinen makeinenkin;-))m

  VastaaPoista
 6. Aivan sanaton! Niin kaunis, upea ja aivan mahtava kokonaisuus! Täydellinen työ!!!!!!!!

  VastaaPoista
 7. Tämähän on oikein namupalanen:))Ja siis aivan mahtavat kukat:))
  Minä sain tänään kyllä ihan kunnialla bloggeriin kuvan---siis yhden ja vieläpä nopsasti:))

  VastaaPoista
 8. Se on se itsekriittisyys taas huipussaan, musta tää onjust hyvä , mahtava, ja minähän ole sit mieltä että geishaon parasta suklaata, ooh nomnom!!! MIkäs sen kivepaa saada sellainen noin hienossa pakkauksessa!!

  VastaaPoista
 9. Niin geishamainen! Herkkä ja kaunis vaaleanpunainen kokonaisuus ruskealla kietaisunauhalla, joka on kuin geishan kimonon leveä vyö. Kukat ovat ihanat; itse kuvittelen ne kirsikankukiksi.

  VastaaPoista

Kommentisi antaa minulle siivet!
On aina ilo kuulla mitä sinulla on sanottavaa.
Kiitos kun kävit:)