maanantai 20. syyskuuta 2010

Ongelmia!

Heippa täältä,-ihmettelyä täällä ja ehkä siellä,-jonkun  ihmeen vuoksi en ole päässyt kirjoittamaan blogiini,-enkä myöskään saa kuviani ladattua sivulleni,ihan kyllä harmaita hiuksia:)alkaa tulla tän kanssa.Tuntuu kurjalta,ihan kuin joku vaino vaivaa mun blogia,ensin meni laskuri ja nyt tämä:(
En tiedä mitä teen asian suhteen,ymmällä.

5 kommenttia:

AN kirjoitti...

voi että -ikävää-kommentoiminen sujuu ihan vaivatta--en yhtään tiedä mikä vikana--auttaisin jos osisin--
-nuo tuolta otetut laskurit on kaikilta menneet-myös minulta se selaaja laskin-Harmittaa sinun puolesta--

Kaija kirjoitti...

Kokeilu:sujuu kommenti.EI suju kirjoittaa/ladata kuvia.Jospa tää on sanoma,että lopeta:(Erittäen masis tulee tästä,ainoa henkireikäni.

paula kirjoitti...

Voi Kaija kulta älä nyt vaan harkitsekaan lopettamista. Sun ihania korttejasi ja kirjoituksiasi on niin kiva selailla ja katsella. Asioilla on tapana järjestyä. Neuvoa en osaa, mutta yritän kovasti ajattelun ja telepatian voimalla olla ainakin henkisenä tukena.

Kaija kirjoitti...

Kiitos halin kera Paula,-kyllä pakosta alkaa harkitsemaan moista,eihän tästä ole mitään iloa itselle enää kun ei voi kuin kommenteihin vastata.Tärkeä roolihan sekin on,en siksi sano:)Arvaas,mä oikein jo kyynelehdin miksi näin tapahtuu mulle,oli sit asia mikä tahansa niin päin näköä tulee.

Pitsihame kirjoitti...

Älä masennu :) Ehkäpä jo illalla toimii... kaikenlaista on mullakin ollut ns. väliharmia!!! Nyt en kyllä kotikoneella pääse nettiin ollenkaan...