lauantai 21. elokuuta 2010

Hääkortti 7+totta!

Oikein hyvää lauantai-iltaa!

Tänään onkin ollut aivan fantastinen päivä,yllätyksellinen,iloa päivässä:)
Ensiksi pitää kertoa kuuloasiaa:)-olenhan n.10v ollut täysin "ulkopuolinen "kuulevien joukossa,-
niinpä sosiaalinen kanssa käyminen on ollut tosi surullista kuuloni vuoksi.-yksinäisyys on ollut raastavaa,-välillä jopa elämän halu on ollut ihan minimissä.
Sain aikoinaan vasempaan korvaan kuulolaitteen,joka kerta kun lääkärille puhuin,että haluan laitteen myös oikeaan korvaan, koska itse tunnen reagointia siinä,-ei mitään,se evättiin aina,sanoen ettei se auta mitään,-nyt sattuikin sellainen nuori lääkäri joka otti asian todesta,-ja näin nyt minulla on laite siinä myös:)Eihän laitteet ole kivan tuntuisia,niitten kanssa vaan pitää sopeutua,niin ja harkita hiusten leikkausta,ettei laitteet niin näkyisi,en vaan haluaisi pitkää tukkaa poikkasta:)Mutta mä kuulen:)ei tarvitse enää pyydellä anteeksi,eikä pahoittaa mieltä sellaisten kanssa jotka kääntää selkänsä puhuen kuulovammaiselle.
Lapsenlapsetkin ihan iloisia asian suhteen,mummille ei tarvitse enää huutaa:)voi puhua normaalisti:)
Niinpä tänään matkasimme Ikeaan pojan sekä kera lastenlasten,hauskaa:)
Telepatiakin toimis:)ajattelin,että olisipa ihana yllätys jos siskoni yht äkkiä tapaisinkin siellä,-voitteko kuvitella,kuulin nimeni takaa,tunnistin äänen,kääntyessäni sisko oli siinä:)voi sitä iloa sydämessäni minkä tunsin,rakkautta siskoani kohtaan,nyyh:)Emmehän ole nähneet aikoihin.
Muutaman tunnin ostos kieroksen jälkeen matkasimme heille,saimmehan kutsun kylään.
Kiitos teille sinne,otamme joskus uusiksi:)


Hää-aihe edelleen,en ole ehtinyt nyt tehdä toisen aiheisia.
Tämä kuitenkin mielestäni,vaikka tavastani poiketen onkin yksinkertainen,tykkään tästä.


7 kommenttia:

AN kirjoitti...

Oi Kaija-kuinka ihania uutisia..jotain oikein todella hyvääkin sinulle on tapahtunut kaiken ikävän keskellä :)-voin vain kuvitella iloasi--
Nuoret lääkärit ovat monesti paljon parempiakin kuin kaavoihinsa kangistuneet vanhat--onneksi sinun kohdallesi sattui oikea ihminen--
monestihan elämä on sellaista sattumien summaa--
Onnittelut ja halit täältä--
Korttisikin on kaunis--

Kaija kirjoitti...

Oi An-todellakin hymyilee täällä,olokin kuin painolasti olisi harteilta tippunut,tunne,että minua kuuneltiin.Tottunut siihen kuinka lannistetaan/lytätään.Nyt ei enää:)Muistinkin kerran sinun maininneen nuoren lääkärin olleen,tuli mieleen tosiaankin sanasi.Sattumien summiahan elämäkin tuo ja vieläpä kun iloisia hetkiä:)
Kiitos kaunis ja halit myös sinne päin!

Maaret kirjoitti...

IHANA kuulla, että nyt kuulet kunnolla, JEE!
Kaunis, siis todella kaunis on korttisi:)

Iitu kirjoitti...

Hi HUU!!!! Kuulitko kiljaisuni täältä lahden takaa? Hi HUU myös iloisen tapaamisen johdosta!
Kortti ansaitsisi vielä kolmannen, mutta jätetään se nyt vain kehumisen tasolle.

marja kirjoitti...

ihana kortti. tiedän miltgä sinusta tuntuu, itselläni ollutg kuulolaite pian 7 vuotta, ensin pieni kuulolaite vasemmassa korvassa kamalan jonotuksen jälkeen saatgu. kävi neljän vuoden jälkeen mielestäni tehottomaksi, vaadin tehokkaampaa laitetta, säädettiin vanhaa. esteettisesti kuulemma tällainen pieni nappi korvassa mukavampi. sanoin tiukasti etten ole mikään missi muutenkaan, mutta kuulla haluaisin. nyhtg olen nauttinut uudesta koneestani ja kuulemisen riemusta tammikuusta alkaen. voi miten monta harmin ja hiljaisuuden hetkeä mahtuukaan tähän aikaan. miksi ei meitä kuulevat kuuntele?

marja kirjoitti...

voi miten kone temppuilee, tekee t:n jälkeen ylim. g:n ja ja y:n jälkeen h:n ne minä ainakin huomasin ja yritin korjata, mutta joitakin jäi. toivottavasti sait tolkkua!

myy ja vilijonkka kirjoitti...

hienoa et olet saannu apua ja kuulet se lisää kyl elämän iloa!
toi korttii on kerrassaan upea!